Koka
realestate
Select the language
Search for Albanian Property

Enter your email address below to receive daily the latest properties in our site.

feedburner 

City - Saranda
Area -108-164 m2
Price - 850-1,000/m2 €
Property type -Apartment

Apartments for SALE in Saranda, Albania | Next to shore | (SRS-1014)

Apartamente per Shitje ne Sarande, ne nje objekt te ri me garazh prane portit. Objekti ndodhet ne buze te detit, dhe gjithe apartamentet e shikojne detin. Pozicioni strategjik siguron qe pamja e detit nuk do te kompromentohet kurre, pasi perpara kesaj godine do te vazhdoje shetitorja e qytetit. Ky eshte objekti ideal per ata qe duan te shijojne plazhin e mrekullueshem te Sarandes, dhe njekohesisht te jene hapa prane shetitores dhe jetes se nates.
Apartamentet e Disponueshem:

Apartment #

Type

Floor

Price per m2

Apartment Size (m)

Price ()

View

K1-A1 2+1 1 850 128.2 108,987 Sea view
K1-A3 2+1 1 850 116.3 98,855 Sea view
K1-A4 2+1 1 1000 127.0 126,950 Full sea view
K1-A6 2+1 1 1000 116.0 115,990 Full sea view
K2-A1 2+1 2 850 121.8 103,522 Sea view
K2-A3 2+1 2 850 111.3 94,605 Sea view
K2-A6 2+1 2 1000 110.3 110,300 Full sea view
K3-A1 2+1 3 900 121.8 109,611 Sea view
K3-A6 2+1 3 1000 110.3 110,300 Full sea view
K5-A1 2+1 5 900 121.8 109,611 Sea view
K5-A3 2+1 5 900 111.3 100,170 Sea view
K6-A1 2+1 6 900 121.8 109,611 Sea view
K6-A3 2+1 6 900 111.3 100,170 Sea view
K6-A4 2+1 6 1000 121.3 121,320 Full sea view
K6-A6 2+1 6 1000 110.3 110,290 Full sea view
K7-A3 2+1 7 900 111.3 100,170 Sea view
A3 (Artic) 2+1 4 900 169.0 152,100 Full sea view
B3 (Artic) 4 4 900 176.0 158,400 Full sea view
B1 3+1 1 1025.0 168.4 172,610 Full sea view
B2 3+1 2 1025.0 168.4 172,610 Full sea view
A1 (Artic) 2+1 4 900 169.0 152,100 Full sea view

Foto Galeria

Contact Us
Name Surname
Phone
E-mail
Coment
share Ndaje me miqt� n� facebook!

Two bedroom apartment for sale in Qazim Vathi Street in Tirana, Albania (TRS-217-20K)
Tirana,Albania

Two bedroom apartment for sale close to Bardhyl Street in Tirana. T...

Price:87.000 euro

Three bedroom apartment for sale in Komuna e Parisit area in Tirana , Albania (TRS-217-21a)
Tirana,Albania

Apartment for sale in Komuna e Parisit in Tirana. It is situated on...

Price:135.000 Euro

Office for sale in Nikolla Lena Street in Tirana, Albania (TRS-217-22K)
Tirana,Albania

Office space for sale close to Myslym Shyri Street in Tirana.  ...

Price:450.000 euro

Two bedroom apartment for rent in Donika Kastrioti Street in Tirana, Albania (TRR-217-23L)
Tirana,Albania

Two bedroom apartment for rent close to Blloku area in Tirana. It i...

Price:700 Euro

One bedroom apartment in Themistokli Germenji street in Tirana, Albania (TRR-217-24d)
Tirana,Albania

  One bedroom apartment for rent close to Aba Center in Tirana...

Price:500 Euro