Kategori: Prona

Nje hapesire diskutimi mbi pronat e paluajteshme ne Shqiperi. Artikuj te krijuar nga stafi jone qe diskutojne korrnizen ligjore , sistemin e taksave , aktoret e tregut e me gjere .

agjent imobiliar

Si te zgjedhesh agjencine e duhur per te shitur apo dhene me qira pronen tuaj?

Hapat qe duhen ndjekur per te perzgjedhur agjentin imobiliar te duhur ne Shqiperi.

/ 7 Nëntor 2020
Rivleresim prones paluajteshme

9 Arsye pse duhet te rivleresoni pasurine tuaj te paluajtshme ne vitin 2020!

Tregu i ndertimit ne Shqiperi ka qene nder sektoret me informale dhe te pakontrolluar ne dekadat e fundit. Mjafton te konstatohet se 90% e lejeve te ndertimit jane tejkaluar si ne siperfaqe ashtu dhe afate. Ndodh shpesh qe ne punen...

/ 15 Janar 2020