Kategori: Ligji

Nje permbledhje dhe shqyrtim i ligjeve dhe akteve ligjore qe prekin fushen e pronave te paluajteshme ne Shqiperi.

Rivleresim prones paluajteshme

9 Arsye pse duhet te rivleresoni pasurine tuaj te paluajtshme ne vitin 2020!

Tregu i ndertimit ne Shqiperi ka qene nder sektoret me informale dhe te pakontrolluar ne dekadat e fundit. Mjafton te konstatohet se 90% e lejeve te ndertimit jane tejkaluar si ne siperfaqe ashtu dhe afate. Ndodh shpesh qe ne punen...

/ 15 Janar 2020