Kategori: Pyetje te shpeshta

Diskutim mbi disa nga pyetjet me te shpeshta qe lindin fushen e pronave te paluajteshme . Pyetje dhe pergjigje nga stafi yne duke shfryteuar eksperiencen tone 10 vjecare

agjent imobiliar

Si te zgjedhesh agjencine e duhur per te shitur apo dhene me qira pronen tuaj?

Hapat qe duhen ndjekur per te perzgjedhur agjentin imobiliar te duhur ne Shqiperi.

/ 7 Nëntor 2020