Prona në Rinas

Toke per shitje ne afersi te Rinasit ne rrugen e quajtur rruga e Aeroportit.
Toka ka nje siperfaqe
Në Shitje 1017-12a 484.000 €

Toke per shitje ne afersi te Rinasit ne rrugen e quajtur rruga e Aeroportit. Toka ka nje siperfaqe prej 8800 m2 me statusin are dhe pozicionohet ne vijen e pare te ...

Toke per shitje ne afersi te Rinasit ne rrugen e quajtur rruga e Aeroportit.
Toka ka nje siperfaqe
Në Shitje 116-46a 30.000 €

Toke per shitje ne afersi te Rinasit ne rrugen e quajtur rruga e Aeroportit. Toka ka nje siperfaqe prej 3000 m2 me statusin pemtore dhe pozicionohet ne vijen e ...