Rreth Real Estate Albania

company.jpg

RealEstate.al nisi udhetimin ne vitin 2011 dhe qe atehere kishte si objektiv dhenien e nje sherbimi korrekt dhe cilesor tek cdo klient qe deshironte te blinte, shiste, merrte me qira apo te jepte me qira nje prone te paluajtshme. Duke ofruar njekohesisht per cdo klient nje konsulence te mirefillte juridike dhe ekonomike per cdo proces dhe transaksion.. Nder pjeset me te rendesishme ka qene dhe pjesa e konsulences dhe ne lidhje me investime te ndryshme, ne lidhje me tregun e pasurive te paluajtshme dhe si do ishte ky treg ne vazhdimesi.

Sot pas kaq shume vitesh themi me krenari qe kemi krijuar nje rrjet te besuar klientesh dhe vazhdojme te punojme po me te njejtin pasion dhe perkushtim si ne fillimet tona por te rritur ne stafin perberes, me me shume prona ne menaxhim qe ofrojme per qira dhe shitje dhe me me shume eksperience per cdo sfide qe na del perpara.