Prona në Velipoje

Toke per shitje me 0 km distance nga deti ne Velipoje, Shkoder.
Siperfaqja e truallit eshte 700 m2
Në Shitje VLS-717-1K 120.000 €

Toke per shitje me 0 km distance nga deti ne Velipoje, Shkoder. Siperfaqja e truallit eshte 700 m2 qe ofrohet me nje ndertese 2 kateshe me siperfaqe totale prej ...

Toke dhe banese per shitje prane zones Mbisuka ne Velipoje.
Ndodhet buze rruge kryesore dhe rreth 4
Në Shitje VLS-216-3b 175.000 €

Toke dhe banese per shitje prane zones Mbisuka ne Velipoje. Ndodhet buze rruge kryesore dhe rreth 4 km larg bregdetit. Toka ka nje siperfaqe prej 4856 m2 ndersa ...

Toke per shitje prane zones Mbisuka ne Velipoje.
Pozicionohet disa metra larg rruges kryesore dhe r
Në Shitje VLS-216-2b 48.000 €

Toke per shitje prane zones Mbisuka ne Velipoje. Pozicionohet disa metra larg rruges kryesore dhe rreth 4 km nga bregdeti. Toka ka siperfaqe prej 3000 m2 ne ...

Shitet toke dhe shtepi druri ne bregdetin e Velipojes. Toka pozicionohet ne Pulaj te plazhit te Veli
Në Shitje VLS-1213-1 200.000 €

Shitet toke dhe shtepi druri ne bregdetin e Velipojes. Toka pozicionohet ne Pulaj te plazhit te Velipojes, vija e pare bregdetare. Ndodhet ne nje zone me plan ...