Prona në Qeparo

Toke per shitje ne nje nga zonat me te preferuara te bregdetit Shqiptar.
I pozicionuar ne vijen bre
Në Shitje QRS-315-1m 100.000 €

Toke per shitje ne nje nga zonat me te preferuara te bregdetit Shqiptar. I pozicionuar ne vijen bregdetare te plazhit te Borshit. Trualli ka nje siperfaqe prej 1425 m2. Pozicionohet afer me rrugen kryesore dhe rreth 250 metra larg detit. Vendi eshte ...

Toke per shitje ne rrugen Plazhi 2 ne bregdetin e Borshit ne Shqiperi.

Pozicionohet buze rruges k
Në Shitje QRS-1214-1b 78.200 €

Toke per shitje ne rrugen Plazhi 2 ne bregdetin e Borshit ne Shqiperi. Pozicionohet buze rruges kryesore dhe rreth 200 metra larg bregdetit. Toka ka siperfaqe prej 920 m2 me gjatesi 50 m2 dhe gjeresi 18 m2. Vendi eshte nga me te njohurit ne ...