Ambient tregtar Me Qira Fier

Nje perzgjedhje e opsioneve per dyqane , lokale apo ambiente tregtare ne qytetin e Tiranes dhe ne rrethina . Te listuara me poshte do te gjeni variante nga hapesira te vogla e deri ne ambiente te medha ne rruget me te rendesishme ne Tirane. Klikoni mbi njerin nga artikujt dhe do te gjeni te gjithe informacion mbi ate prone te paluajteshme . Ne rast se kerkesa juaj lidhet me nje zone te caktuar te qytetit atehere kerkoni nepermjet " Kerko ne Harte " ne menune kryesore ose na kontaktoni nepermjet faqes Kontakt.

Hotel 4-katesh me qira prane qytetit te Divjakes

Ka nje siperfaqe trualli prej 1200 m2 dhe s
Me Qira FRR-1120-1V 1200 €

Hotel 4-katesh me qira prane qytetit te Divjakes Ka nje siperfaqe trualli prej 1200 m2 dhe siperfaqe ndertimi prej 1480 m2 te ndare ne 4 kate ku perfshihet ...

Ambjent per biznes me qera, ndodhet ne qytetin e Fierit ne rrugen Leonardo Murialdo. Ambjenti ka nje
Me Qira 3€/m2 €

Ambjent per biznes me qera, ndodhet ne qytetin e Fierit ne rrugen Leonardo Murialdo. Ambjenti ka nje siperfaqe prej 4000 m2, kati i dyte me gjatesi 100 m, gjeresi ...