Magazinë 1000-2000 m2 Në Shitje Tirane

Magazine dhe toke per shitje ne rrugen e re te zones Prush ne Tirane.

Pozicionohet vetem disa met
Në Shitje 216-31b 400.000 €

Magazine dhe toke per shitje ne rrugen e re te zones Prush ne Tirane. Pozicionohet vetem disa metra larg rruges kryesore. Magazine ka siperfaqe ndertimi prej 1200 m2 te ndare ne 3-kate ( 480 m2, 480 m2 dhe 240 m2 ) dhe siperfaqe toke prej 1890 ...