Magazinë 500-1000 m2 Në Shitje Tirane

Magazine per shitje ne rrugen Ura e Limuthit ne Tirane. 
Magazina ofron nje siperfaqe prej 664
Në Shitje 224-38X 350.000 €

Magazine per shitje ne rrugen Ura e Limuthit ne Tirane.  Magazina ofron nje siperfaqe prej 664 m2. Pozicionohet buze rruges kryesore ne nje bllok magazinash. Dimensionet e magazines jane 60 metra e gjate dhe 18 metra e gjere. Lartesia e saj ...

Magazine per shitje ne zonen e Saukut ne Tirane.

Magazina eshte dykateshe ku kati i pare ka nje s
Në Shitje 517-42d 250.000 €

Magazine per shitje ne zonen e Saukut ne Tirane. Magazina eshte dykateshe ku kati i pare ka nje siperfaqe prej 440 m2 dhe kati i dyte 70 m2. Lartesia  e magazines eshte 4 m. Perpara ka nje parking te rethuar 600 m2. Momentalisht magazina ...