Zyra 200+ m2 Në Shitje Tirane

Ambient zyre per shitje prane Librit Universitar ne Tirane.
Ndodhet buze rruge dhe eshte i pozicion
Në Shitje 721-5V 301.050 €

Ambient zyre per shitje prane Librit Universitar ne Tirane. Ndodhet buze rruge dhe eshte i pozicionuar ne katin 0 dhe te pare te nje pallati te ri te pajisur me ashensor. Siperfaqja prej 223 m2 organizohet si me poshte: Kati I: Salle pritje, 2 ...

Ambient tregtar per shitje ne rrugen e Dibres ne Tirane.
Zyra ndodhet ne katin e 5-te te nje komple
Në Shitje 220-47a 370.000 €

Ambient tregtar per shitje ne rrugen e Dibres ne Tirane. Zyra ndodhet ne katin e 5-te te nje kompleksi te ri vetem disa minuta larg qendres, tek zona e Selvise. Ky pallat eshte projektuar dhe perbehet vetem nga ambiente zyrash. Siperfaqe 290 m2 ...