Magazinë 2000+ m2 Me Qira Tirane

Magazine me qera, prane rruges Dardania, ne Tirane.

Siperfaqja totale eshte 2050 m2 e organizuar
Me Qira 219-39T 7800 €

Magazine me qera, prane rruges Dardania, ne Tirane. Siperfaqja totale eshte 2050 m2 e organizuar ne: 600 m2 ambient e pershtatshme per zyra dhe 1450 m2 kapanon. Zona eshte e pershtatshme per biznese dhe aktivitete te ndryshme. Prane saj operojne ...

Magazine per qera ne ne rrugen Vore-Marikaj ne Tirane.

Pozicionohet shume prane rruges kryesore n
Me Qira 1217-7L 5400 €

Magazine per qera ne ne rrugen Vore-Marikaj ne Tirane. Pozicionohet shume prane rruges kryesore ne nje bllok magazinash. Magazine ka siperfaqe totale prej 2700m2 te organizuar ne ambient open space dhe tualet brenda. Dimensionet e magazines jane ...

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj.
Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si ng
Me Qira 815-13b 5.000 €

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj. Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si nga Tirana ashtu edhe nga Durresi. Magazina ka 2700 m2 siperfaqe toke dhe 2100 m2 siperfaqe ndertimi ne total. Ndertimi ndahet ne 3 pjese te cilat ...

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aks
Me Qira 5800 € €

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aksesueshme nga makina  dhe kamione nepermjet rruges dytesore.Ndertesa eshte ndertuar mbi nje truall me nje siperfaqe prej 4000 m2, duke i ofruar ...

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane.
Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme n
Me Qira 115-11r 2800 €

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane. Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme nga makina  dhe kamione. Shtrihet ne nje truall me nje siperfaqe prej 5000 m2, duke I ofruar magazines oborr te lire rreth saj. Magazina eshte ...