Magazinë 2000+ m2 Me Qira Tirane

Magazine me qera, prane rruges Dardania, ne Tirane.

Siperfaqja totale eshte 2050 m2 e organizuar
Me Qira 219-39T 7800 €

Magazine me qera, prane rruges Dardania, ne Tirane. Siperfaqja totale eshte 2050 m2 e organizuar ne: 600 m2 ambient e pershtatshme per zyra dhe 1450 m2 ...

Magazine me qera prane Rinasit ne Tirane.
Me nje siperfaqe ndertimi  prej 1010 m2 dhe siperfaq
Me Qira 1018-3d 2000 €

Magazine me qera prane Rinasit ne Tirane. Me nje siperfaqe ndertimi  prej 1010 m2 dhe siperfaqe trualli 5850 m2. Lartesia e Kapanonit varion nga 9 m2 deri ne ...

Magazine dhe zyre me qera ne ne rrugen Vore-Marikaj ne Tirane.
Pozicionohet shume prane rruges krye
Me Qira 1217-7L 11.280 €

Magazine dhe zyre me qera ne ne rrugen Vore-Marikaj ne Tirane. Pozicionohet shume prane rruges kryesore ne nje bllok magazinash. Magazine ka siperfaqe totale prej ...

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj.
Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si ng
Me Qira 815-13b 5.000 €

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj. Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si nga Tirana ashtu edhe nga Durresi. Magazina ka 2700 m2 siperfaqe ...

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aks
Me Qira 5800 € €

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aksesueshme nga makina  dhe kamione nepermjet rruges ...

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane.Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme nga
Me Qira 115-11r 2800 €

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane.Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme nga makina  dhe kamione.Shtrihet ne nje truall me nje ...

Ambjent magazinimi me qera pas Hotel Ferrarit ne Tirane.

Magazine eshte ndertuar ne vitet 1998, m
Me Qira 1113-24 7000 €

Ambjent magazinimi me qera pas Hotel Ferrarit ne Tirane. Magazine eshte ndertuar ne vitet 1998, me mure te forte. Shtrihet ne nje oborr rreth 1000 m2, me ...