Tokë Në Shitje Tirane

Toke bujqesore ne shitje ne Autostraden Tirane-Elbasan.
Toka ndodhet ne buze te rruges kryesore me
Në Shitje 214-1b 600.000 €

Toke bujqesore ne shitje ne Autostraden Tirane-Elbasan. Toka ndodhet ne buze te rruges kryesore me siperfaqe totale 5000 m2. Aktualisht eshte e mbjelle dhe punuar ...

Toke per shitje ne rrugen e Elbasanit ne fshatin Stermas ne Tirane.
Kjo toke pozicionohet ne nje ve
Në Shitje 114-17b 1.088.000 €

Toke per shitje ne rrugen e Elbasanit ne fshatin Stermas ne Tirane. Kjo toke pozicionohet ne nje vend shume te favorshem per te zhvilluar biznese te ndryshme. Toka ...

Toke per shitje ne zonen e Lundres ne Tirane.
Kjo toke pozicionohet ne nje vend shume te favorshem
Në Shitje 1113-12 55.000 €

Toke per shitje ne zonen e Lundres ne Tirane. Kjo toke pozicionohet ne nje vend shume te favorshem per banese duke qene se ndodhet shume afer residencave te vilave ...

Toke per shitje ne zonen e Yzberishit ne Tirane. Toka ka nje siperfaqe prej 47.000 m2 dhe eshte shum
Në Shitje 313-44 3.000.000 eur €

Toke per shitje ne zonen e Yzberishit ne Tirane. Toka ka nje siperfaqe prej 47.000 m2 dhe eshte shume e pershtatshme per ndertim te cdo lloji fushe si banim ashtu ...