Magazinë Me Qira Tirane

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj.
Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si ng
Me Qira 815-13b 5.000 €

Magazine me qera ne rrugen Vore-Marikaj. Pozicionohet buze rruge kryesore me rreth 15 km larg si nga Tirana ashtu edhe nga Durresi. Magazina ka 2700 m2 siperfaqe toke dhe 2100 m2 siperfaqe ndertimi ne total. Ndertimi ndahet ne 3 pjese te cilat ...

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aks
Me Qira 5800 € €

Magazine me qera ne Rrugen nacionale  Tirane-Rinas.Magazina ndodhet buze Rruges kryesore, e aksesueshme nga makina  dhe kamione nepermjet rruges dytesore.Ndertesa eshte ndertuar mbi nje truall me nje siperfaqe prej 4000 m2, duke i ofruar ...

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane.
Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme n
Me Qira 115-11r 2800 €

Magazine me qera ne Autostraden Durres - Tirane. Magazina ndodhet buze autostrades, e aksesueshme nga makina  dhe kamione. Shtrihet ne nje truall me nje siperfaqe prej 5000 m2, duke I ofruar magazines oborr te lire rreth saj. Magazina eshte ...

Magazine me qera te Blloku i Magazinave ne Tirane.
Magazina ka siperfaqe te shfrytezueshme 276m2, r
Me Qira 914-48j 800 €

Magazine me qera te Blloku i Magazinave ne Tirane. Magazina ka siperfaqe te shfrytezueshme 276m2, respektivisht me permasat 12 m dhe 23 m. Lartesia ne cepa eshte 6 m dhe ne maje prej 8m. Eshte ndertim i vjeter dhe i forte me dysheme betoni, catia ...

Magazine me qera prane City Park ne Tirane. Godina shtrihet ne nje truall prej 1400 m2, ku secili ka
Me Qira 1213-16 4000 €

Magazine me qera prane City Park ne Tirane. Godina shtrihet ne nje truall prej 1400 m2, ku secili kat ofron 600 m2 te shfrytezueshem. Eshte mjaft e aksesueshme nga te dy anet e rruges, si per makina ashtu edhe per kamione. Ambjenti eshte i ndertuar ne ...